Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100608 Library:30308 in /home/silki71/domains/salvix.si/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Naročanje in cenik

Naročanje in cenik

[message_box] ODRASLI: Prvi obisk: 50,00EUR Kontrolni obisk: 30,00EUR

Brezplačni posveti vsak torek in sredo več informacij o tem

OTROCI: BREZPLAČNO

[/message_box]


Naročanje samo po telefonu (040 805 143) vsak delavnik med 8. in 9. uro zjutraj.

Prosimo, da se poslužujete omenjenega termina in izven tega časa kličete le v nujnih primerih in s tem prispevate h kvaliteti dela in večjemu zadovoljstvu vseh. Ravno tako nas pokličite, če imate vprašanje, predlog ali pa idejo, z veseljem vam bomo odgovorili! V primeru, da na vaš klic ne bomo dosegljivi, vas bomo poklicali nazaj v čim krajšem času.

[blockquote author=”Latinski pregovor”]Zdravnik zdravi, narava pozdravi.[/blockquote]
Zdravje nima cene. Namreč, ko človeka pestijo tegobe, je bolan ali ima bolečine, bi dal vse, da bi se pozdravil, in takrat je še kako resničen rek, da ima zdrav človek nešteto želja, bolan pa eno samo.

Terapija se (žal) zaračunava, ker pa želimo, da je čim bolj dostopna za vse, ne glede na socialni položaj, nam v primeru, da ocenite, da je cena previsoka glede na vaše trenutne zmožnosti, si pa želite oz. potrebujete terapijo, to sporočite (ob naročanju), da se individualno dogovorimo za ceno, ki jo zmorete. Ob tem se sklicujemo na vašo presojo in čut do sočloveka, da ne izkoristite te možnosti, če do nje res niste upravičeni, temveč jo prepustite tistim, ki jo resnično potrebujejo. Vsem žal te možnosti ne moremo omogočiti.