Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100608 Library:30305 in /home/silki71/domains/salvix.si/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1531
30–dnevni program razstrupljanja in revitalizacije telesa in duha

30–dnevni program razstrupljanja in revitalizacije telesa in duha

Pričetek: vsak prvi torek v mesecu!

Za info in prijave kliknite na povezavo 30-dnevni detox telesa in uma

Vodnik za optimizacijo vašega zdravja, ki vključuje prehrano, adaptogena zelišča, zdravilna zelišča, myofascialno sprostitev, jogo, pa še veliko več .. tudi antiparazitni program.

Skrbno sestavljen detox program ima učinek:

1. na telesnem nivoju – povečana raven energije, izguba prekomerne teže, anti-age efekt, boljša koncentracija in zmožnost fokusa, povečana produktivnost, zmanjšanje alergijskih simptomov, čistejša in bolj sijoča koža in oči, zmanjša ali odpravi glavobol, migrene, bolečine v sklepih, telesne bolečine, prehlade, alergije in avtoimune simptome, poveča življenjsko energijo, če naštejem le nekatere ..

2. na področju uma: razrešimo in osvobodimo se marsikaterega negativnega miselnega vzorca, s tem da ga ozavestimo. V procesu razstrupljanja se razkrivajo prikrita, latentna čustva, ki ustvarjajo blokade in napetosti v organih, vplivajo na delovanje hormonskega sistema in včasih čez več let izbruhnejo v obliki bolezni in težav, ki pa imajo pravzaprav psihosomatski izvor. Hkrati v detox programu s pomočjo določenih jogijskih tehnik treninga uma, um pridobiva na moči, jasnosti, gibkosti ter suvereni mirnosti.

[image src=”http://www.salvix.si/wp-content/uploads/2013/10/program-razstrupljanja-in-revitalizacije-telesa-in-duha.jpg” size=”one_third”]

Vemo, da celovitega razstrupljanja ni moč opraviti v parih urah, enem dnevu ali dveh (morda ga uspemo sprožiti, vendar tu obstanemo .. vedno znova). Za celovit detox je potreben tako čas kot tudi pravilen pristop.

Dandanes malo ali nič ne govorimo o telesnih parazitih – patogenih mikrobih, naseljenih v črevesju, pljučih, v krvni plazmi (v eritrocitih t.i. mikrofilarije, hemosporide, tripanosome), v tkivih .. in so pogosto vzrok različnih bolezni. Zdravimo – spopadamo se s simptomi bolezni, s povzročiteljem pa povečini ne.

Program je natančno določen in v teku 30 dni k razstrupljanju pristopa na celovit in sistematičen način. Tako se vsak teden koncentriramo na drug sklop organov in telesnih sistemov in vsak dan še na detajle, ki prinašajo specifične koristi določenemu sistemu.

Prvi teden: detox prebavnega sistema
Drugi teden: detox jeter (naš glavni organ razstrupljanja)
Tretji teden: detox ledvic in kože
Četrti teden: fokus na krepitvi nadledvične žleze in imunskega sistema

.. vzporedno tekom vseh dni pa poteka detox možganov ter uma ..

 

V sklopu programa se boste naučili:
• kako očistiti toksinov svoje telo in um
• kako telo očistiti raznih parazitov
• hrana: kaj neguje, zdravi in vzdržuje zdravo telo
• razviti svojo osebno joga prakso
• uporabljati adaptogena zelišča
• myofascialne tehnike za lajšanje bolečin
• kako deluje hormonski sistem, limfni sistem…
• kako »opraviti« z stresom

in še in še ..

In ne nazadnje: po končanem 30-dnevnem programu boste seznanjeni z različnimi tehnikami, razumeli boste učinke vsake od njih, vedeli kdaj, zakaj in kako jih uporabiti. Rezultat tega je, da imate na voljo orodja, ki jih lahko združite in uporabite kasneje za svoj lasten detox program ter ga prilagodite svojim trenutnim potrebam.

Kdaj: pričetek vsak prvi torek v mesecu ter nato še tri zaporedne torke zvečer po uro in pol.
Za več info o časovnih terminih, ceni ter sami prijavi kliknite na povezavo 30-dnevni detox telesa in uma 

Število udeležencev v skupini je zaradi narave dela omejeno, zato je obvezna prijava preko maila ali po telefonu, s čimer si zagotovite mesto v skupini.

Tečaj vodi Lenka Sotelšek, ustanoviteljica in idejni vodja Holistic centra Salvix. Je dolgoletna jogistka, psihoanalitična psihoterapevtka, hipnoterapevtka ter fitoterapevtka. V centru poleg fitoterapevtske ordinacije, zeliščne apoteke  ter psihoterapevtske prakse vodi tudi vadbe Ashtanga vinyasa yoge ter je nosilka raznih delavnic in izobraževanj s področja detoxa, treninga discipline uma (antistresni program), delavnic za diabetes ter avtoimunske bolezni, naravno kontracepcijo…). Je tudi članica NGH (The National Guild of Hypnotists) ter CYT – Certified Yoga Teacher pri svetovni zvezi joge – Yoga Aliance.

Vabljeni in lepo bodite!